er is weer nieuws uit valtho :d
Blijf op de hoogte en volg joyce
22 December 2006 | Frankrijk, Val Thorens
zo weer even een berichtje uit het gezellige vermoeiende er vooral ook nogal sneeuwloze val thorens :p
ben nu ongeveer 2 weekjes aan het werk en ik moet zeggen het is leuk maar wel errug vermoeiend pfff
het snowboarden gaat wel al stukken beter en ik heb vandaag jawel daar komt ie een rails gedaan :d (zo'n hekje) was erg trots op mezelf haha
ik zit ook lekker in mijn nieuwe appartement en die is echt erg mooi!!
eindelijk niet meer alleen en lekker met de meiden beetje hangen en friends kijken :D
vandaag ook lekker wezen boarden want ik ben vrij!!!
was erg leuk alleen wel erg ijzig maar ja er moet gewoon meer sneeuw vallen :s wordt alleen de eerste paar dagen nog niks verwacht :s
verder is het erg lekker in het zonnetje op het terras haha
gisteren is er ook gefilmd door sbs maar volgens mij komt het alleen op internet en niet op televisie :(
mijn adres heb ik ook maar die ben ik vergeten mee te nemen naar het internet cafe lekker slim weer maar die zal ik snel aan jullie doorgeven!!
Maarke: ik mis je echt super erg en baal dat het zo duur is om te bellen en te smsen maar ik beloof dat ik je ff bel met kerst goed?? hoe is het tussen jou en jeroen?? ben natuurlijk erg benieuwd!!!
nou schatje dikke knuffel en ook 1 voor je broer natuurlijk!!
mams en paps: jullie mis ik ook heel erg vooral op de momenten dat ik moe ben of als ik weer lekker onderuit ben gegaan met snowboarden haha
fijn dat jullie me af en toe bellen!!
hele fijne kerst alvast en we spreken elkaar dan ff!!
maurice: schatje ik mis je echt heel erg en ik kijk echt uit naar oudjaar!!
echt zo fijn dat we dat samen kunnen vieren :D
en dat je nu eindelijk van mij bent haha
ik denk elke dag aan je en geloof me nu kom je echt niet meer zo makkelijk van me af :p
heel veel knuffels en kussies van je meissie
lief zusje: jou mis ik ook heel erg ook jammer dat ik je niet spreek :( hoe gaat het met de voorbereidingen van je huwelijk :) ik denk aan je en mis je!!
nice!! jou mis ik ook natuurlijk hoop dat je nog ff langskomt hier :)
bollie: voor jou geldt natuurlijk hetzelfde :)
love you 2 en hopelijk spreek ik je snel weer eens op msn..
en voor iedereen die ik vergeten ben ook een dikke zoen en een knuffel!!!!
joyce
22 December 2006 - 15:33
Maurice:
Zo mij ben je mooi vergeten!
Ow nee ik las eroverheen :p
Heheh grapje.. ik zie je over een weekie gelukkig weer! -
22 December 2006 - 18:18
Maarke:
Hajeee moppieee!!
Maakt niet uit lieverd, ik weet toch wel dat je aan me denkt :D En ik aan jou! Ik heb een verassing voor je!! Maar dat merk je wel zodra Maurice er weer is! hihi!
Met mij en Jeroen gaat het wel goed.. Ik wacht alleen nog af tot hij definitief die ene knoop doorhakt en ik was niet van plan om nog lang te wachten! ;)
Anyway ook druk met werk hier enzo, maar vermaak me verder best wel!
Ik mis jou heel erg, zeker zo op de stapavonden en ja eigenlijk wel elke dag! haha
Liefie enjoy en spreek je met kerst!!
Kusss (K) -
24 December 2006 - 10:50
Fafa:
hey mupke!!!
zo te lezen vermaak je je daar prima :D jammer he dat de sneeuw echt kut is, hier ook hoor heb zelfs nig helemaal niet op mn board gestaan :( het moet maar snel gaan sneeuwen!!!
Pffff hier is het nu ook echt een gekkenhuis, hard werken maar wel heel veel lol en erg leuk!!! :D
ik heb al heel wat borrels op je gedronken ;)
hele fijne kerstdagen en alvast een super gelukkig nieuwjaar!!! dikke kusssss -
25 December 2006 - 21:15
Mary:
Hey Liefie!
Fijne kerstdagen!! Geniet ervan!! Zo te lezen doe je dat best!!
We missen je hier!!!
Hele dikke kus en knuffel!!! -
26 December 2006 - 14:53
Daphne:
He lief,
Mis jou ook hoor! Bedankt voor je lieve sms je! We komen net uit t ziekenhuis, Anouk heeft vandag de laatste chemo gehad.. ze is doodmoe!
Ga vanavond lekker gourmetten met de meiden en daarna loss in Amsterdam!
Ik ga zeker mn best doem om langs te komen!
Fijn dat het zo goed met je gaat!
Hele dikke knuffel en kus! -
26 December 2006 - 18:22
Tan:
hey skatje, vond het erg leuk om een smsje van je te krijgen. en weet je hoe trots ik op je bent dat je al zo goed kan snowboarden!!!!!! JE BENT EEN KANJER. ik ga echt mijn best doen om vrij te krijgen van mijn werk en naar je toe te komen. ik mis je love ya kizzy tan -
02 Januari 2007 - 15:24
Myrthe:
hey lieffie, ik wil je even een heeeel gelukkig nieuwjaar wensen! Dikke kus